Comença a Faberllull Olot l'estada creativa d’il·lustradors

dimarts, 26 / de setembre / 2023 , Olot

Comença a Faberllull Olot l'estada creativa d’il·lustradors

Comença a Faberllull Olot l'estada creativa d’il·lustradors

Comença a Faberllull Olot l'estada creativa d’il·lustradors, organitzada per l'Institut Ramon Llull.

A proposta de l’IRL, editorials internacionals interessades en fer encàrrecs a il·lustradors presenten cadascuna un projecte editorial. L’IRL ha organitzat una crida entre il·lustradors/es residents a Catalunya i les Illes Balears perquè presentin les seves candidatures per a participar en la residència. Tot seguit, els candidats/es que complien els requisits van enviar propostes de treball basades en els projectes editorials. A partir d’aquestes propostes, cada editorial ha triat n il·lustrador/a per iniciar una col·laboració professional que tindrà el seu nucli durant la residència presencial a Faberllull - Olot.

La residència permetrà la interacció en línia entre l’editorial i l’il·lustrador/a per garantir el seguiment i col·laboració productiva entre ambdues parts. A més a més, l’estada s’enriquirà amb una sessió col·lectiva de presentació de projectes i amb un taller per a joves lectors a la biblioteca pública d’Olot.

Les editorials que han pres part en la iniciativa són:

· Chouette, del Canadà

· Charlesbridge, dels Estats Units

· Hélium, de França

· Mondadori, d’Itàlia

· TREFL, de Polònia

· Bulutsu, de Turquia

Després de rebre les propostes dels il·lustradors/es en base als seus respectius projectes, dues editorials (Mondadori i TREFL) no n’han escollit cap; mentre que la resta d’editorials participants ha decidit iniciar una col·laboració professional amb:

· Silvia Romeral, seleccionada per Charlesbridge

· Blanca Caminal, seleccionada per Chouette

· Quim Torres, seleccionat per Hélium

· Christian Inaraja, seleccionat per Bulutsu

Per tant, els il·lustradors que fan l’estada a la Residència creativa per a il·lustradors a Faberllull-Olot entre els dies 25 de setembre i 6 d’octubre de 2023 són els anteriorment esmentats.

Aquest web només utilitza galetes de sessió amb finalitats tècniques i analítiques, no recull ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu consentiment. Tanmateix, sí que utilitza galetes de tercers amb finalitats estadístiques. Podeu obtenir més informació o administrar-les oposar-vos-hi fent clic a "+ Info"